De Watergroep - Installatie LAN-WLAN (Co-Op Telenet Business)

ICT dienstverlening

2020

Project Management inzake de uitrol van 54 sites van De Watergroep, met piloottesten, acceptatietesten, en uitvoeringsmodaliteiten volgens bestek.

De Watergroep - Installatie Telefooncentrale (Co-Op met Proximus)

ICT dienstverlening

2020

Project Management inzake de uitrol van 54 sites van De Watergroep, met piloottesten, acceptatietesten, en uitvoeringsmodaliteiten volgens bestek.

Dilsen-Stokkem - Vervanging OCMW Rusthuis Centrale

ICT dienstverlening

2020

Analyse huidige situatie , opstellen van de operationele eisen, rekening houdende met de vereisten van het WZC . Integratie met DECT, berichtenserver en alarmserver en ESPA 4.1 connectiviteit . Schrijven van de aanbesteding, onderhandelingen

Dilsen-Stokkem - Vervanging Stedelijke LAN/WIFI en Telefooncentrale

ICT dienstverlening

2020

Analyse huidige situatie , opstellen van de operationele eisen, rekening houdende met de vereisten.. Schrijven van het selectie bestek, schrijven van de aanbesteding, onderhandelingen.

Provincie Limburg - Operationeel Beheer en LAN Infrastructuur

ICT dienstverlening

2020

Analyse huidige situatie , correctie van de inventaris, opstellen van de lijst van te beheren componenten . Het in detail opstellen van de operationele eisen, rekening houdende met de vereisten van de Provincie Limburg. Schrijven van het selectie bestek, schrijven van de Europese aanbesteding, onderhandelingen en het schrijven van de gemotiveerde gunningsnota.

Hacosi - Servers, Telefonie, LAN en Wifi

ICT dienstverlening

2019

Analyse huidige situatie , Design nieuwe ICT omgeving, telefonie & LAN Wifi. Dit rekening houdende met de vereisten van HACOSI . Schrijven van bestek onderhandelingen en aanbesteding en opvolging uitvoering 2019-2020.

Skeyes - Vervangen Operationele en Administratieve Telefooncentrale

ICT dienstverlening

2019

Analyse huidige situatie , opstellen van de operationele eisen, rekening houdende met de vereisten van skeyes. Integratie met DECT, berichtenserver en alarmserver en SIP/PRA connectiviteit. Schrijven van het selectie bestek, schrijven van de Europese aanbesteding, onderhandelingen ( ONGOING)

De Watergroep - Nieuwe IP Telefoocentrale

ICT dienstverlening

2019

Analyse huidige situatie , schrijven van selectie bestek inzake aanbesteding van een nieuwe telefooncentrale voor 1500 gebruikers, geïntegreerd met skype en teams.

De Watergroep - Nieuwe WIFI en LAN Netwerk

ICT dienstverlening

2019

Analyse huidige situatie , schrijven van selectie bestek inzake aanbesteding van een nieuwe LAN met WIFI en NAC voor alle vestigingen van De Watergroep, voor 40.000 Poorten en 60 vestigingen.

Stad Bilzen - Mobile en MDM Bestek

ICT dienstverlening

2019

Begeleiding inzake aanbesteding mobiele telecom provider en vaste telecom provider. Aanmaken van het bestek in 3 percelen, analyse van de wensen van de gebruikers, onderzoek dekking van de GSM signalen. Analyse van de antwoorden, voorstel tot gunning, opmaken gunningsbeslissing.

Heilig Hartinstituut - Nieuwe Bekabeling Campusverbinding

ICT dienstverlening

2019

Analyse van de huidige situatie, maken van een design, opstellen lastenboek. Aanbesteding en gunning, en opvolgen werken.

PXL - Mobile Provider en Vaste Net Provider

ICT dienstverlening

2018

Begeleiding inzake aanbesteding mobiele telecom provider en vaste telecom provider. Aanmaken van het bestek in 2 percelen, analyse van de wensen van de gebruikers, onderzoek dekking van de GSM signalen. Analyse redundante oplossingen. Analyse van de antwoorden, voorstel tot gunning en opmaken gunningsbeslissing.

Provincie Limburg - Mobile Provider, MDM en Hardware Aankoop

ICT dienstverlening

2018

Begeleiding inzake aanbesteding mobiele telecom provider, mdm beheer en hardware aankoop. Aanmaken van het bestek in meerdere percelen, analyse van de wensen van de gebruikers, onderzoek dekking van de GSM signalen. Analyse van de antwoorden, voorstel tot gunning en opmaken gunningsbeslssing.

Provincie Limburg - Cloud Telefonie en Opvolging Integratie

ICT dienstverlening

2018

Analyse bestaande situatie , Design nieuwe CLOUD telefonie geïntegreerd met het INFRA-X-NET netwerk. Dit rekening houdende met de vereisten van de wisselende omgeving van de Provinciale sites en met voldoende flexibiliteit naar afnames in huur per maand. Design, Schrijven van bestek onderhandelingen en aanbesteding en opvolging uitvoering 2018-2020.

Helics - LAN

ICT dienstverlening

2018

Begeleiding inzake aanbesteding LAN netwerk. Simultaan voor HELICS Hasselt en Leuven. Ontwerp, design en opstellen bestek. Analyse en voorstel tot gunning.

Helics - Integratie Telefonie

ICT dienstverlening

2018

Begeleiding inzake integratie telefonie en uitrol Stad Hasselt.

Provincie Vlaams Brabant - Plotter en High Speed Printing

ICT dienstverlening

2017

Begeleiding inzake aanbesteding plotter en high speed printers voor de drukkerij. Onderzoek , analyse van de wensen van de gebruikers, onderzoek kostprijs, gebruik en features. Advies naar de raad.

Stad Bilzen en OCMW Bilzen - Aanleg Camera Netwerk

ICT dienstverlening

2017

Begeleiding inzake aanbesteding camera netwerk. Aanmaken van het bestek , samen met de gebruikers de exacte wensen en dekking bespreking, schema aanmaken van dekking en behoeftes, begeleiding inzake aanmelding privacy commissie en policy. Analyse van de voorstellen, piloottestvoorstel tot gunning, opmaken gunningsbeslssing en opvolgen uitvoering.

PXL - Fiber Aanleg

ICT dienstverlening

2017

Ontwerp en installatie van Fiber verbinding tussen de Hoofdsites. Aanmaken van design en uitvoering, oplevering met testen en as-built, beheer via Kabel- en Leidinginformatieportaal (KLIP)

Europese School Brussel - Aanleg Camera Netwerk

ICT dienstverlening

2017

Begeleiding inzake aanleg camera netwerk samen met de gebruikers en hun exacte wensen. Bespreking dekking, aanmaking schema van de dekking en de behoeftes, begeleiding inzake aanmelding privacy commissie en policy. Uitvoering en provisioning. Finaal opvolgen van de uitvoering.

Van Mossel - Fiber Aanleg

ICT dienstverlening

2017

Ontwerp en installatie van Fiber verbinding tussen de Hoofdsites Hasselt. Aanmaken van design en uitvoering, oplevering met testen en as-built, beheer via Kabel- en Leidinginformatieportaal (KLIP)

Provincie Vlaams Brabant - Aanbesteding Mobile Provider

ICT dienstverlening

2016

Begeleiding inzake aanbesteding mobiele telecom provider. Aanmaken van het bestek in meerdere percelen, analyse van de wensen van de gebruikers en onderzoek samen met dekking van de GSM signalen. Analyse van de antwoorden, voorstel tot gunning en opmaken gunningsbeslssing.

DARWIN incubator volledige omgeving

ICT ADVIES


2015

Analyse, technische beschrijving van een nieuwe LAN-omgeving , inbegrepen het uitbrengen van het lastenboek, gunning en implementatieopvolging voor POM Antwerpen

IP Telefooncentrale voor Stad & OCMW Bilzen

ICT ADVIES


2015

Analyse, technische beschrijving van een IP telefooncentrale , inbegrepen het uitbrengen van het lastenboek, gunning en implementatieopvolging voor STAD & OCMW BILZEN

EUNET glasvezel studie

Studie Netwerk


2015
Analyse, glasvezelnetwerkaanleg voor de internationale operator Eunet

Gemeente Zonhoven Infra-x-net

ICT adviesverlening | Telecom adviesverlening

2015

Begeleiding met de omschakeling van Belgacom naar Infra-x-net voor zowel OCMW als Gemeente, met testscenario’s.

Provincie Vlaams-Brabant

Raamcontract 3 jaar

2015
Simag Consult werd gekozen als telecom advies bureel voor de begeleiding van de Provincie Vlaams-Brabant voor de volgende 3 jaar.

Mobiele Operator voor Provincie Limburg

TELECOM ADVIES


2014

Analyse, technische beschrijving van een nieuwe Mobiele Operator met aandacht voor interne dekking en groepsgebruik, uitbrengen lastenboek, gunning en implementatieopvolging voor Provincie Limburg

IT-omgeving voor KBMB

ICT ADVIES


2014

Analyse, technische beschrijving van een nieuwe IT-VMWARE omgeving met storage en tape-back-up, uitbrengen lastenboek, gunning en implementatieopvolging voor kantonnale bouwmaatschappij van beringen

Uitwerken van een radionetwerk voor Amerikaanse klant(en)

Operationele ondersteuning

2012_2013

Uitwerken van een radionetwerk voor Amerikaanse klant(en), tussen Frankrijk en Duitsland en de ardennen, inbegrepen site survey, site negotiating en eigenaar onderhandelingen. samen met 2 andere specialisten, Tevens de procedure voor BIPT LICENSES over dit grondgebied.

Volker Wessels Telecom

Operationele ondersteuning

Leveren van specialisten voor de bouw van antennes en mastconstructies voor Telecom Operatoren.

Bekabeling, Switchen, LAN voor KBMB

ICT ADVIES


2013

Analyse, technische beschrijving van een nieuwe LAN-omgeving met bekabeling, inbegrepen het uitbrengen van het lastenboek, gunning en implementatieopvolging voor kantonnale bouwmaatschappij van beringen

CAT 6 Bekabeling voor Provincie Limburg

ICT ADVIES


2013

Analyse, Design, technische beschrijving van een nieuwe Bekabeling met nieuwe Gotenstructuur met aandacht voor DATA-VOICE-TECHNISCHE SYSTEMEN , uitvoering onder raamcontract, projectbegeleiding en opleveringstesten – Provincie Limburg

Bekabeling, Switchen, LAN voor Stad Bilzen

ICT ADVIES


2011

Analyse, technische beschrijving van een nieuwe LAN-omgeving , inbegrepen het uitbrengen van het lastenboek, gunning en implementatieopvolging voor STAD BILZEN

Operationele ondersteuning Ericsson

Operationele ondersteuning -Outsourcing

Het uit voeren van een deel-proces binnen de bouw van Telecom Sites.

Virtuele IP PBX voor BC LIMBURG

TELECOM ADVIES


2012

Analyse, nieuwe PBX, gebaseerd op HOSTED IP voor alle vestigingen van BC LIMBURG, implementatieopvolging voor BC LIMBURG en beheersodaliteiten.

Stad Hasselt

Telecom adviesverlening

Het heronderhandelen van de bestaande SLA, met betrekking tot de telefooncentrale en de hieraan verbonden kosten en diensten.

Provincie Vlaams-Brabant

Telecom adviesverlening

Aanbesteding nieuwe IP-telefonie oplossing.
Aanbesteding GSM onderhandelingen
Heraanbesteding van onderhoudscontract telefonie

Gemeente Zonhoven

ICT adviesverlening | Telecom adviesverlening

Analyse van de Telecom facturatie en het bestaande netwerk en een optimalisatieoefening naar IP – Telefonie
Aanbesteding LAN
Aanbesteding MAILSERVER

Gemeente Kampenhout

Telecom adviesverlening

Analyse van de Telecom facturatie en het bestaande netwerk en een optimalisatieoefening naar IP – Telefonie

Vlaams Brabant Extranet

Telecom adviesverlening

Het aanbesteden van een IP-HOSTED telefonie oplossing die kan ingezet worden als platform naar overheden die niet wensen te investeren in een eigen telefonie centrale

Provincie Limburg - Operationeel Beheer Security en Lan Infrastructuur

ICT dienstverlening

2020

Analyse huidige situatie , correctie van de inventaris, opstellen van de lijst van te beheren componenten . Het in detail opstellen van de operationele eisen, rekening houdende met de vereisten van de Provincie Limburg. Schrijven van het selectie bestek, schrijven van de Europese aanbesteding, onderhandelingen en het schrijven van de gemotiveerde gunningsnota.

xplicitReferenties